2013-06-09 10:05:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma jó állásajánlatot kaphat

Napi horoszkóp június 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Eddig talán hullámvölgyben érezte magát, elsősorban anyagi értelemben, lassanként azonban kezdhet magához térni. Valóban semmi oka sincs a reményvesztettségre. A nap hamarosan önre is sütni, sőt ragyogni fog.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma igen jó ajánlásokat kaphat, amivel egy csapásra véget vethet anyagi gondjainak. Jelenlegi helyzetében ez igen jól jöhet önnek. Az ajánlat egy barát révén jön, érdemes ezért ma társasági életet élnie!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Talán attól tart, hogy egy bizonyos feladat meghaladja az erejét. Ne legyen kishitű, nyugodtan belevághat. Ma segítséget is sikerrel kérhet: rengeteg a barátja, támaszkodjon rájuk bizalommal!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Bármennyire szeretné, nem bízhatja másra azoknak a dolgoknak a megszervezését, amelyek önnek fontosak. Ön hajlamos a rugalmas alkalmazkodásra, de vigyázzon, ez sose forduljon megalázkodásba!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A sikert akkor érheti el, ha nemcsak küzdeni, de alkalomadtán kompromisszumot kötni is hajlandó és képes. A mai nap ebben teheti próbára önt. Ne vegye szívére a támadást, inkább térjen ki előle, ha egy mód van rá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kisebb kellemetlenségre számíthat, még az is megeshet, hogy korábbi viharos ügyének támad valamiféle folytatása. Ne engedje, hogy a kétség hatalmába kerítse. A vágyai jogosak, el is érheti őket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kompromisszumkészségben önnél nincs hiány. Szüksége is van rá, hiszen szövetségeseket kell toboroznia a mai napon. Élete egyik nagy csatájára kerülhet sor. Ne adjon ki semmilyen titkot magáról, akkor nyerhet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napon kamatoztathatja végre a nagyvonalúságát, amit eddig ön másokkal szemben tanúsított. Valaki nagyon hálás most ezért önnek, és ezt ki is mutatja ön felé. Nem csak az anyagiak számítanak, az erkölcsi is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Lassan a saját szokásai rabjává válik, ne csodálkozzon hát, ha börtönben érzi magát. Ráadásul mások sem kímélik, szeretik megmondani, hogy mit is tegyen. Eleinte csak a maga szabta korlátokon tud változtatni. A többi magától jön.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Fáradtnak, kimerültnek érezheti magát már kora reggel. A koffeinadagja emelése helyett, próbálkozzon meg inkább a reggeli tornával, vagy hideg zuhannyal. Ha ez sem segít, lehet, hogy valami lappang önben. Előzze meg a bajt vitaminokkal!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön akkor is hajlamos a végsőkig ragaszkodni az elhatározásához, ha tudja, hogy semmi esélye nincs rá. Ezzel senki másnak, csakis önmagának okoz frusztrációt. A rugalmasság is erény, attól ön még egy szilárd jellem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kissé összekuszálódtak az érzelmei. Talán több vasat tartott a tűzben, vagy más miatt érez kétséget emocionális téren. Egy tisztázó beszélgetés sokat segíthet önnek abban, hogy felszabadítsa a lelkét a mardosó kérdések hálójából.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

..

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: